Name: 
Alejandro Montes
Member Position: 
Bio: 

Alejandro Montes. És estudiant de doctorat en el departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va graduar en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2013 i va cursar el Màster en Polítiques Socials, Treball i Benestar a la mateixa universitat (2014). Des de 2013 és membre del grup de recerca en Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS-UAB).
És membre oficial de l'equip investigador del projecte I+D “ABJOVES. El Abandono escolar prematuro en España. Un análisis de las decisiones, motivaciones y estrategias educativas de los jóvenes” i també forma part de l'equip avaluador del programa “Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu”. A més és membre de l'equip de Barcelona en el projecte europeu Horizon2020 “Policies Supporting Young People in their Life Course. A Comparative Perspective of Lifelong Learning and Inclusion in Education and Work in Europe (YOUNG_ADULLLT)”. Ha publicat i participat en diverses revistes i congressos nacionals i internacionals.
El títol provisional de la seva tesis es: “Jóvenes en la encrucijada. Los factores de desenganche y reenganche en las trayectorias educativas de éxito” i les seves principals àrees d'interès són: l'abandonament i el retorn educatiu; l'anàlisi de trajectòries educatives, específicament d'accés a educació superior, i l'impacte de les desigualtats en les trajectòries educatives .

Catalan