Name: 
Antoni Verger
Member Position: 
Bio: 

Antoni Verger és investigador Ramon y Cajal (2011-2016) i Marie Curie (2012-2016) en el Departament de Sociologia de la UAB i sub-director del Master Europeu (Erasmus Plus) Education Policies for Global Development (GLOBED).
Les seves àrees principals de recerca són, d'una banda, la relació entre els processos de globalització i la política educativa i, d'altra banda, l'anàlisi dels quasi-mercats educatius i el seu impacte sobre les desigualtats educatives. Verger ha publicat nombrosos articles científics i llibres sobre aquestes temàtiques, la majoria dels quals poden ser consultats a les seves pàgines a Academia.edu i ResearchGate.
Verger ha desenvolupat projectes de recerca i consultoria per a la UNESCO, la Global Campaign for Education, Education International i diverses agències de desenvolupament internacional. A més a més, és membre de la Network of Experts on the Social Dimension of Education and Training (NESET II) de la UE, i del consell assessor internacional del Robert Owen Centre for Educational Change, del Right To Education Project, del Observatorio de la Educación en Chile, i de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Catalan